Hjem HAVENDRIVHUSET Drivhuset er nu taget i brug

Drivhuset er nu taget i brug

af Jens
Drivhuset er nu taget i brug | Have til Bord

I weekenden fik vi så sat de manglende glas i drivhuset, og vi kunne gå i gang med at sætte de indkøbte planter ud. Første trin var at klargøre kapilær-kasserne med plantesække ovenpå (vi kommer senere med en video omkring dette). Da jorden i plantesækkene var meget kold, ventede vi til næste dag med selve udplantningen. Da det stadig er lidt koldt udenfor om nætterne, har vi valgt indledningsvis at beholde krydderurterne inde i drivhuset et par uger endnu, indtil vi er sikre på vejret. Natten til lørdag havde vi frost – det kunne man tydelig se på vinen i drivhuset. De skud er smøg sit tæt op af glassene klarede ikke mosten og måtte klippes væk.

Det eneste, vi mangler, for at være oppe på 100% produktion, er en enkelt agurkplante – den sætter vi først ud i slutningen af maj, da de gerne vil have lidt højere nattemperaturer.

For at holde drivhuset helt fri for nattefrost har vi installeret to bloklys, som vi tænder inden vi går i seng om aftenen. Så kan de holde drivhuset frostfrit natten igennem.

Related Articles