Wrap med kylling til frokost eller i madpakken mætter godt. Og når den så tillige er fyldt med grønt, giver den bare endnu mere energi til en lang eftermiddag på kontoret eller i haven. Denne wrap er ganske enkel at lave og ærtepestoen kan tillige anvendes som tilbehør til aftensmaden.
Ærtepestoen laves af skalotteløg, grønne optøede ærter, fraiche, citronsaft og mynteblade som blendes til den konsistens som man gerne vil have.



INGREDIENSER
1 kyllingebrystfilet - stegt og skåret i tynde skiver
1 håndfuld grønne bønner - nippet og kogt al-dente 3-5 min.
½ avocado - skåret i både
1 dl feldsalat - skyllet
2 tortilla wraps - gerne fuldkorns hvis du kan lide det
olivenolie til stegning
INSTRUKTIONER
- Steg kyllingebrystet på en forvarmet pande med olie indtil det er gennemstegt.
- Sæt en kasserolle over med 1 dl letsaltet vand, når vandet koger, hældes de grønne bønner i vandet. Damp bønnerne til de er al-dente ca. 3-5 min.
- Hæld alle ingredienser til ærtepestoen (undtagen salt og peber) i en blender og blend indtil den har en jævn konsistens. Smag til med salt og peber. Hæld den ud i en skål og sæt den til side.
- Halver avocadoen og skær den i både.
- Skyl feldsalaten
- Varm de to tortilla wraps op på en tør pande eller i en mikrobølgeovn og læg dem på hver sin tallerken.
- Smør de to tortilla wraps med et tyndt lag ærtepesto.
- Fordel kylling, bønner, avocado og feldsalat på de to tortilla wraps.
- Dryp evt. lidt overskydende citronsaft ud over.
- Rul tortillaen sammen og spis dem med det samme eller pak den ind i folie til madpakken.