Nogen gange skal frokosten bare være nem at lave, have en god smag samt mætte helt frem til aften. I dag kom vi sent hjem til frokost efter at have være på farten hele dagen. Og vi var tæt på at køre forbi McDrive på vej hjem, men vi besindede os, valgte Netto i stedet og at lave frokosten som det første da vi kom hjem.
Det blev til denne velsmagende æggekage-lignende ret. Fyldt med gode sager:
- Kyllinge inderfilet
- Tomat
- Spinat
- Æg samt lidt parmesan.
Faktisk havde vi et par champignon samt et par grønne bønner til overs fra aftensmaden, og de fandt også vej til panden.
Bare15 min efter hjemkomsten, kunne jeg servere den lækre frokostæggekage.

I stedet for parmesan, kan retten pyntes med friskhakket persille.
–


INGREDIENSER
1 pk kyllinge inderfilet
10 cherry tomater - skåret i kvarte
2 håndfulde frisk babyspinat
3 champignon - skåret i skiver
6 grønne bønner - skåret i stykker af ca. 2-3 cm længde
1/2 løg - skrællet og skåret i tynde skiver
tørret oregano
olivenolie
2 æg
2 spsk fløde
salt og peber
INSTRUKTIONER
- Varm en pande med 2 spsk olivenolie op til middel til høj varme
- Mens panden med olie varmer op, piskes de to æg med fløden
- Steg kyllingekødet indtil det er næsten gennemstegt
- Klargør de øvrige grøntsager imens
- Hæld løgskiverne ned til kødet og steg videre.
- Inden kyllingekødet er gennemstegt tilsættes, tomat, bønner, champignon samt 2 tsk tørret oregano.
- Rør rundt og steg i 2-3 min. Smag retten til med salt og peber.
- Tilsæt spinatbladende og rør rundt.
- Når spinatbladene er faldet sammen, hælde æggemassen ud over.
- Skru ned for blusset - til lav til middel varme - læg låg på panden og lad retten simre indtil æggestanden har sat sig.
- Vip æggekagen ud af panden og server retten straks.
- Drys friskrevet parmesan ud over retten ved bordet.
Velbekomme.
NOTER
Du kan også pynte æggekagen med lidt friskhakket persille, hvis du har det.
Denne ret burde kunne indgå i en KETO kur, men check lige selv.