Hjem OPSKRIFTERHOVEDRET Fyldte peberfrugter med bønnesalat.

Fyldte peberfrugter med bønnesalat.

af Jens
Fyldte peberfrugter med bønnesalat | Have til Bord

Da vi havde et par peberfrugter samt de sidste grønne bønner fra haven, besluttede jeg mig for at lave fyldte peberfrugter. Det er mange år siden, jeg sidst har lavet fyldte peberfrugter. Egentlig er det ikke så vanskeligt, idet man laver en kødsovs som man fylder i de rensede peberfrugter. I dag besluttede jeg mig dog for ikke at fylde peberfrugterne fra oven, men derimod skære dem over i halve. Det giver et bedre indtryk ved serveringen og frem for alt bliver peberfrugterne lettere at gå til!

Da jeg rensede peberfrugterne brugte jeg en grapefrugtkniv til at skære lamellerne ud med, det er meget nemmere end at bruge en almindelig urtekniv.

Fyldte peberfrugter med bonnesalat 0358

Har du problemer med at få de halve peberfrugter til at stå i det ovnfaste fad kan du bruge nogle af de afskårne dele fra peberfrugten til støtte.

Fyldte peberfrugter med bonnesalat 0390

Af bønnerne lavede jeg en bønnesalat med fetaost og sprød bacon. Sidstnævnte går godt til de bagte peberfrugter både konsistensmæssigt samt smagsmæssigt.

Fyldte peberfrugter med bonnesalat 0424 2
Opskrifts separator | Have til Bord
recipe in danish below
Fyldte peberfrugter med bønnesalat | Have til Bord

Fyldte peberfrugter med bønnesalat

Da vi havde et par peberfrugter samt de sidste grønne bønner fra haven, besluttede… HOVEDRET Fyldte peberfrugter, peberfrugter med fyld, nem aftensmad European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 2
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

200 g hakket oksekød
2 peberfrugter - renset og skåret i halve
1/2 løg - pillet og hakket fint
1 fed hvidløg - pillet og hakket fint
1 tsk oregano
4 spsk tomatpuré
4 skiver pepperoni (kan udelades)
50 g revet mozzarella
olivenolie
friskkværnet salt og peber

BØNNESALAT
200 g grønne bønner - rensede og nippede
3-4 skiver bacon - sprødstegt på en pande og smuldret
20 g feta

INSTRUKTIONER

  • tænd ovnen og stil den til 200 graders C (almindelig ovn)
  • Varm en pande med lidt olie op til middel/høj varme 
  • Sauter løg og hvidløg
  • Når løgene er klare tilsættes kødet. Steg til det bliver brunt og er stegt.
  • Tilsæt tomatpuré og oregano og lad det simre mens du smør et ovnfast fad.
  • Fyld kødblandingen i peberfrugterne og drys mozzarella ud over kødblandingen.
  • Læg pepperroni på toppen og sæt fadet ind i den opvarmede ovn.
  • Bag peberfrugterne i 20 min indtil osten er smeltet og gylden.
  • Mens peberfrugterne er i ovnen koges bønnerne i letsaltet vand i ca. 5 min.
  • Hæld vandet fra og lad den afkøle let.
  • Anret på serveringstallerkener og drys med sprød bacon og feta.
  • Tag de fyldte peberfrugter ud af ovnen når de er færdige og læg dem på serveringstallerkenerne. 
  • Server straks.

Related Articles

Læg en kommentar