Du behøver ikke at være vegetar for at kunne lide denne ret. Vi elsker gnocchetti specielt om sommeren, hvor de kan kombineres med grøntsager fra vores have samt et stykke kød fra grillen. Her er en opskrift med squash og frisk hvidløg. Velbekomme.
OPSKRIFT

INGREDIENSER
1 pk Græskar gnocchetti (2-300 g)
1 kvist Rosmarin
1 Løg - Hakket groft
1 Friskt hvidløg - Snittet fint, grøn og hvid del holdt adskilt
1 Squash - Revet groft
1 Citron - Skallen revet fint, resten halveret
SALAT
15 Cherry-blomme tomater - Skåret i halve
½ Madagurk - I 2 cm tern
1 bundt frisk mynte - Blade plukket og snittet groft
BASIS varer
Olivenolie
Salt og peber
INSTRUKTIONER
-
Skyld og klargør ingredienserne som angivet
-
Varm en pande op, tilsæt olie og steg gnocchetti og rosmarin ved middel varme i 4-5 min indtil gnocchettierne er gyldne og sprøde. Tilsæt lidt smør og fortsæt stegningen til de er gyldne og sprøde. Kasser rosmarinen inden servering.
-
Opvarm imens en anden pande, tilsæt olie og steg løget og den grønne del af hvidløget. Når løget er klart tilsættes squashen. Steg til squashen er mør, ca. 2-3 min. Tilsæt herefter citronskal og den hvide del af hvidløget og lade det simre i ca. 1-2 min. Smag til med salt og peber samt citronsaft.
-
Fordel græskar-gnocchetti på tallerkenen og top med squashblandingen.
-
Under stegningen - når der er tid - anrettes tomaterne og agurken på et fad. Drys mynte hen over og krydr med salt og dryp med olienolie