Skal du grille og ved du ikke lige hvad du skal lave, så kan fyldt svinemørbrad være en god idé. Køb en svinemørbrad, puds den af dvs. fjerne hinder og sener og skær en dyb ridse 1-2 cm dyb på langs af mørbraden husk at starte/stoppe ca 3 cm fra enderne. Herefter lægger du et vandret snit på begge sider i bunden af den dybe ridse ca 1-1,5 cm så mørbraden åbner sig. Du har nu lavet en lomme hvor du kan putte fyldet i. Fyldet kan bestå af alle mulige slags grøntsager, jeg plejer at bruge hvad jeg nu har i køleskabet og snitter dem i små mundrette stykker. Som tilbehør kan du severe kogte kartofler, grønne bønner, dampet broccoli og/eller salat. I går lavede jeg en kartoffel/jordskokke puré til. Lav evt. en brun sovs til hvis du er til det.



INGREDIENSER
1 hel svinemørbrad afpudset
1/4 løg skåret i tynde strimler - alternativt 1 forårsløg snittet i 3-4 cm stykker
6-8 broccolibuketter - små mundrette stykker
1/4 squash - halveret og snittet i små både (fjern evt de bløde kerner i midten]
6-8 cherry tomater
8-10 feta tern
salt og peber
INSTRUKTIONER
- Lave en lomme i svinemørbraden:
- skær først et 1-2 cm snit på langs, husk først at starte og slutte 3-4 cm fra enderne
- i bunden af snittet lægges nu et vandret snit 1-1,5 cm til hver side, så mørbraden åbner sig.
- drys med lidt salt og peber inden fyldet lægges i, - Læg folie i åbningen og brun mørbraden på alle sider på en varm pande
- Tag den af panden og fjern folien
- Læg fyldet i den åbne lomme og grill den ved indirekte varme i ca 12-15 min. til den er stegt.
- Tag den ud og lad den hvile 2-3 min på et opvarmet fad.
- Kan derefter serveres sammen med tilbehør efter eget valg.