Hjem OPSKRIFTERHOVEDRET Juleskinke med sennepsgratinering

Juleskinke med sennepsgratinering

af Jens
Juleskinke med sennepsgratinering | Have til Bord

Skinke hører absolut julen til og kombinationen af skinke og sennep er skøn – server den med hvidkålssalat eller stuvet grønkål (grønlangkål) og brunede kartofler, så kan du kun få ros!

Se hvordan du laver grønlangkål her

Se hvordan du laver de perfekte brunede kartofler her

Opskrifts separator | Have til Bord
Recipe in Danish
Juleskinke med sennepsgratinering | Have til Bord

Juleskinke med sennepsgratinering

Skinke hører absolut julen til og kombinationen af skinke og sennep er skøn –… HOVEDRET Juleskinke, Juleskinke med sennepsgratinering, julemad, Skinke European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 8
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

2 kg skinke
1 dl sennep
1.5 spsk sukker
2 æggeblommer
4,5 spsk rasp

INSTRUKTIONER

SKINKEN

  • Forvarm ovnen på 125 graders Celsius ved normal varme.
  • Læg skinken, stadig i nettet, med sværen op i et ovnfast fad. Stik et termometer midt i skinkens tykkeste del. Steg skinken nederst i ovnen. Tag stegen ud når centrumstemperaturen er 70° - så er den saftigst og bedst. Lad den køle af og fjern nettet og sværen.

SENNEPSGRATINERINGEN

  • Forvarm ovnen på 200 graders Celsius ved normal varme.
  • Læg den afkølede skinke i et ovnfast fad. Bland sennep, sukker og æggeblomme. Pensl blandingen på skinken. Strø lidt rasp over. Stil skinken i ovnen til den har fået en fin farve. Kom evt. lidt sky fra skinken over gratineringen er par gange, så bliver den ekstra sprød.

Related Articles

Læg en kommentar