Hjem OPSKRIFTERBagværk Koldhævede brunch-boller med frø kerner, og revet gulerod

Koldhævede brunch-boller med frø kerner, og revet gulerod

af Jens
Koldhævede brunchboller | Have til Bord

Færdigblandede brødblandinger som f.eks. Amo’s koldhævede brunch boller kan være gode i en snæver vending. Men faktisk kan man med få tiltag gøre dem endnu bedre. Eksempelvis ved at tilføje chiafrø og revet gulerod som vi har gjort her. Det gør at bollerne holder fugten længere og derved kan bruges flere dage frem end ellers.

Husk dog, at når du tilsætter chiafrø, skal du tilføje samme mængde vand som chia frø. 1 dl chiafrø = 1 dl ekstra vand!

Koldhævede brunchboller | Have til Bord
© EBBESEN photography 2021 – All Rights Reserved

Vi har ved andre lejligheder tilsat f.eks. grovhakkede valnøddekerner til blandingen. Faktisk er det kun din egen fantasi der sætter græserne for, hvad du kan tilføje for at få dine egne ‘signatur’ boller.

Opskrifts separator | Have til Bord
Recipe in Danish
Koldhævede brunchboller | Have til Bord

Koldhævede brunch-boller med frø kerner, og revet gulerod

Færdigblandede brødblandinger som f.eks. Amo’s koldhævede brunch boller kan være gode i en snæver… Bagværk koldhævede brunchboller, Amo's koldhævede brundchboller, brunchboller, brunchboller med chiafrø og revet gulerod, chiafrø i bagning, revet gulerod i din dej, nemme boller til morgenbordet, nem bagning European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 16
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

1 pk færdig brunch bolle blanding fra Amo
25 g gær
5,75 dl kold vand
2 dl chiafrø
2 dl ekstra vand
2 gulerødder - revet fint

INSTRUKTIONER

Aftenen før

  • Rør gæren ud i det kolde vand i en passende skål (dejen hæver ikke meget) . Tilsæt melblandingen samt de øvrige ingredienser og ælt dejen med en håndmixer i 5 min.
  • Kom folie over skålen og sæt den i køleskabet natten over

Næste dag

  • Tænd ovnen på 220 grader celcius.
  • Tag dejen ud af køleskabet. Brug to skeer til at sætte dejen på en bageplade med bagepapir. Der bliver ca. 16 boller
  • Bag bollerne i den forvarmede ovn i ca. 20 min.
  • Tag dem ud af ovnen og lade dem køle på en rist og server dem lune.

Related Articles

Læg en kommentar