Har du tid til at kræse lidt for dig selv inden du skal på arbejde, så er denne morgentallerken lige noget for dig. Forstil dig en pizza hvor bunden er erstattet af tre spejlæg, ellers er toppingen den samme! Tomatsauce, ost og lidt pepperoni. I dag havde jeg ikke pepperoni og brugte derfor et par skiver spegepølse i stedet.
Denne morgentallerken er nem at lave, og så smager den forbavsende godt. Og hvad bedre er, den mætter utrolig godt og mætheden holder længe.
Var der nogen der sagde KETO? – ja denne morgentallerken passer vist meget godt godt til den kategori, for jeg fik den overleveret af en ven som er på KETO-kur.
–


OPSKRIFT

INGREDIENSER
3 æg
1/2 - 1 dl tomatsovs
15 g friskrevet parmesan
3 skiver pepperoni - kan erstattes af alm. spegepølse
Basilikum - frisk eller tørret
Smør - til stegning
Friskkværnet salt og peber
INSTRUKTIONER
- Varm en pande op med smør ved middel varme.
- Slå æggene ud i panden.
- Når æggehviden begynder at sætte sig, fordeles tomatsauce, pepperoni og parmesan ud over æggene.
- Skru ned til minimum varme, sæt låg på panden og lade retten stå og simre til æggene er helt færdige og osten er smeltet (3-5 min).
- Tag panden af blusset og 'glid' æggekagen over på en tallerken.
- Drys med frisk basilikum og server straks.
NOTER
Er du ikke til pepperoni kan den erstattes med tre skiver frisk tomat!