Hjem Mine favoritter Pannacotta Classico

Pannacotta Classico

af Jens
Pannacotta Classico | Have til Bord

Denne italienske dessert er nem at lave, og så kan den endda laves aftenen før, du får gæster. Den smager godt og kan serveres med al slags frugt. Et hit både sommer og vinter.


OPSKRIFT

Pannacotta Classico | Have til Bord

Pannacotta Classico

Denne italienske dessert er nem at lave, og så kan den endda laves aftenen… Mine favoritter pannacotta, pannacotta classico, klassisk italiensk dessert, dessert European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 4-6 Forberedelsestid: Tilberedningstid:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

3 blade Husblas
5 dl Piskefløde
1 dl Mælk
50 gram sukker
1 stang vanilje
100 gram hvid dessert chokolade

INSTRUKTIONER

  1. Kom hublassen i en skål med koldt vand.
  2. Flæk vaniljenstangen på langs og skrab alle kornene ud.
  3. Bland fløde, mælk sukker og vanilje i en lille tykbundet gryde og bring det kortvarigt i kog under stadig omrøring.
  4. Tag gryden af blusset og hæld indholdet over i en forvarmet skål (så risikerer du ikke at fløden brænder på i den varme gryde).
  5. Vrid husblassen godt og kom den sammen med chokoladestykkerne ned i blandingen. Rør rundt, indtil chokoladen er opløst.
  6. Lad blandingen køle af til stuetemperatur.
  7. Hæld blandingen op i 6 forme, f.eks. små dessertglas (ca 1dl i hver) og stil dem til afkølning i mindst 4 timer og gerne natten over.
  8. Inden servering: stil glassene i en skål med varmt vand fra hanen (ikke kogt vand) i ca 10-30 sekunder alt efter glassenes tykkelse.
  9. Løsen kanten med to fingre for at se, om indholdet løsner sig.
  10. Når den gør det, sæt et par fingre i bunden af desserten og lad den forsigtigt glide ud af formen. Vær opmærksom på, at de går nemt i stykker.
  11. Hak en tredjedelen af frugten groft og blend resten.
  12. Lige inde servering placeres de grofthakkede frugtstykker på toppen af pannacottaen.
  13. Hæld evt. frugtsovsen ud over og server straks.

Related Articles

Læg en kommentar