Hjem OPSKRIFTERITALIENSKE OPSKRIFTER Pizza Bresaola

Pizza Bresaola

af Jens
Pizza Bresaola II - Have Til Bord

En gang imellem kan man få så meget lyst til pizza – at man bare MÅ lave en af slagsen NU. I dag var sådan en dag. Et hurtigt eftersyn i køleskabet viste at jeg havde alt undtagen dej. Fakta ligger ikke langt væk, så jeg smuttede hen og fik en færdiglavet dej – jeg havde ikke tid til at lave dejen selv helt fra bunden i dag! Hvis du hellere vil lave din pizzadej fra bunden, kan du se vores italienske opskrift her.

Inden jeg tog hen til Fakta – satte jeg stenpladen i ovnen og skruede helt op for varmen: 300 grades celcius. Stenpladen gør at pizzaen får den særlig sprøde bund og den høje varme gør, at den hurtigt popper og er færdig på bare seks minutter.

Pizzaen laves hurtigt. Næste gang du køber en købepizza – så lur hvordan folkene bag skranken tilberede pizzaen inden den skal i oven.

Pizza bresaola er min absolutte favoritpizza – det var den det blev i dag! Hvad er Bresaola?

Pizza Bresaola II - Have Til Bord
Pizzaen ‘popper’ hurtigt i den varme ovn og bunden bliver særdeles sprød og lækker. Efter bare 6-7 min er den klar og det sidste fyld kan lægges på!

Opskrifts separator | Have til Bord
Recipe in danish
Pizza Bresaola II - Have Til Bord

Pizza Breasola

En gang imellem kan man få så meget lyst til pizza – at man… ITALIENSKE OPSKRIFTER pizza, stenovns pizza, stenovn, bresaola European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 1
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

1 færdig pizzabund
2 spsk tomatsauce
1 bøffel mozzarella - drænet og revet
2 hele champignon - skåret i tynde skiver
1/4 løg - skåret i tynde både
1 håndfuld ruccula salat
5 cherrytomater - hakkede
4-5 skiver bresaola

INSTRUKTIONER

  • Fold dejen ud på et meldrysset bord.
  • Fordel tomatsaucen over hele bunden med en spiseske. 
  • Fordel løg og champignon på bunden.
  • Riv mozzarellaen over de øvrige ingredienser.
  • Sæt pizzaen i ovnen med en pizza-spatel.
  • Bag den i 6-7 min.
  • Tag den ud af ovnen.
  • Fordel ruaccolaen ud over pizzaen.
  • Fordel de hakkede cherrytomater ud over ruccola salaten og slut af med at bresaola skiverne.
  • Skær pizzaen i 8 stykker og server straks.

NOTER

TIP - du kan evt. dryppe pizzaen med olivenolie med chilli.

Related Articles

Læg en kommentar