Hjem OPSKRIFTERHOVEDRET Pizza Carpaccio

Pizza Carpaccio

af Jens
Pizza Carpaccio | HaveTilBord

Pizza om sommeren på atenterrassen hører til blandt vores favoritter. Min absolutte favorit er pizza bruschetta, egentlig en pizza margarita med frisk rucola og hakkede cherry tomater på toppen og dryppet med lidt olivenolie med chili. I dag ville familien dog have lidt mere luksus og så fandt jeg på denne pizza toppet med frisk kold carpaccio (kunne erstattes med breasola skinke). Øvrige ingredienser – efter familien ønsker – var løg, champignon, tomater samt mozzarella og gorgonzola. Carpaccioen lægges på efter bagningen og pizzaen piftes op med lidt frisk olivenolie.

Når det kommer til pizzadej, så fortrækker vi at lave den selv fra bunden og skal det gå ekstra stærkt, så køber vi en færdig pizzabund i det lokale supermarked, og jo, det kan gå an!! De angivne tider i opskriften nedenfor tager udgangpunkt i at pizzadejen er klar eller købt. Hvis du vil lave dejen selv kan du følge vores opskrift på italiensk pizzadej.

Skal pizzaen være ekstra sprød og ‘poppe’, laver vi den på stenplade i ovnen eller på kuglegrillen ved 300 grader. Så er pizzaen klar på bare 6 min! Rigtig god fornøjelse.

Pizza Carpaccio | HaveTilBord
Pizzaen når den er færdigbagt og klar til at carpaccioen lægges på.
Pizza Carpaccio | HaveTilBord
Opskrifts separator | Have til Bord
recipe in danish below

Pizza Carpaccio | HaveTilBord

Pizza med grønne asparges

Super lækker sommer pizza på stenplade. HOVEDRET Pizza, stenovns pizza, pizza carpaccio, carpaccio på pizza European UDSKRIV DENNE
ANTAL (KUVERTER): 4 Forberedelsestid: Tilberedningstid:
Nutrition facts: 200 calories 20 grams fat
Rating: 5.0/5
( 1 voted )

INGREDIENSER

4 pizza boller / færdige pakker pizzadej
1-2 pakker carpaccio
1 flaske purerede cherrytomater
8 champignon skåret i tynde skiver
1-2 løg skæret i tynde strimler
16 cherrytomater - halverede
1-2 bøffel mozarella ost revet i små stykker
1/2 pk gorgonzola ost (gerne dolce)
olivenolie - sprinkles på toppen før servering 
Frisk basilikumblade

INSTRUKTIONER

  • Tænd din ovn på højeste varme (almindelig varme) - vores kan gå op til 300 grader, så det er det vi vælger. Har du en pizzasten, så sæt den på en rist midt i ovnen før du tænder ovnen.
  • Rul pizzadejen ud på et meldrysset bord (ved forret deles de enkelte boller/dejen i to lige store portioner, husk da at dele nedenstående mængder med to)
  • Fordel tomatpureren på de udrullede bunde
  • Skyl grøntsagerne og fordel dem på de udrullede bunde.
  • Riv op til en 1/2 bøffel mozzarella ud over hver pizza.
  • Fordel små klatter gorgonzolaost ud over hver pizza.
  • Sæt pizzaen i den forvarmede ovn og bag den i 6 min eller til den ser færdig ud.
  • Tag pizzaen ud og læg de tynde skiver carpaccio skiver på bundene, skær den evt. i trekanter med en pizza rulle, sprinkel med olivenolie, samt friske basilikumblade og server straks.
    God fornøjelse!

NOTER

Ved at lave vores pizzaer aflange kan vi have to på stenpladen af gangen.

Related Articles

Læg en kommentar