Hjem TEMA Vi skifter fra benzin til batteri

Vi skifter fra benzin til batteri

af Jens
Vi skifter fra benzin til batteri | Have til Bord

Vi har længe overvejet at skifte vores benzindrevne havemaskiner ud med tilsvarende batterimaskiner. Det har vi valgt ud fra flere synspunkter:

  1. – Batterimaskiner er mere miljøvenlige
  2. – Batterimaskiner larmer mindre
  3. – Batterimaskiner er lettere at håndtere 
  4. – Batterimaskiner kan nu fuldt ud konkurrere med tilsvarende benzindrevne maskiner
  5.  -Batterimaskiner er nu nede i et attraktivt prisniveau.

Der er nu så mange batteridrevne havemaskiner at vælge mellem på markedet, at det kan være svært at finde ud af hvad der er op eller ned.

For os stod valget mellem STIHL eller HUSQVARNA. Det kan måske lyde lidt snobbet, men de to mærker/fabrikater er efter vores opfattelse det bedste bud på pålidelige, stabile og effektive maskiner. De er om man vil havefolkets svar på AUDI eller BMW. 

Vores valg faldt på STIHL ud fra et ønske om at få ensretter vores havemaskine ‘park’ så meget som muligt. Specielt var vi interesserede i at have så få  forskellige typer batterier som muligt, men samtidig også batterier med kapacitet til at arbejde lange dage uden at skulle genlades hele tiden.

STIHL er de seneste år kommet vældig godt med på batterimarkedet og har et stort og bredt udvalg der rækker fra billige konsumermaskiner,over halv- til helprofessionelle maskiner. Man kan her starte på et niveau og opgradere til en større model, hvis det skulle blive nødvendigt. At vi så også har en autoriseret STIHL forhandler i vores baghave er jo også en fordel hvis vi får behov for hjælp. Christian Andersen fra Dianalund Motor har været til stor hjælp i denne proces.

I vores kommende artikler/indlæg: ‘Det er vores STIHL‘,  vil vi dele vores oplevelser med brugen af STIHL’s batteriserie. Vi håber vores erfaringer, vil kunne være en hjælp, hvis du skal ud og investere i batteridrevne havemaskiner. 

På gensyn

Related Articles

Læg en kommentar